Campagne Beheer

Campagne beheer is een alomvattende term voor het realiseren van een succesvol marketing kanaal. Daarbij behoort realiseren, optimaliseren en reageren. Je wordt door ons compleet ontzorgd. 

Google Ads

Of het nu gaat om het opzetten van een nieuw account. Opzetten van nieuwe campagnes of het beheren van bestaande campagnes. Wij doen het allemaal.

SEO

Organische zoekresultaten zijn van groot belang op de lange termijn. Dit is een investering die zichzelf terugverdiend. Denk hierbij aan: Linkbuilding, Meta teksten, blogs, etc. 

Affiliate

Betalen nadat je hebt verkocht? Dat klinkt goed toch? Affiliate biedt deze oplossing en wij kunnen dat realiseren. 

Social Paid

Wil jij visual jouw producten of diensten promoten via social media, dan ben je bij ons aan het goede adres. Voor zowel Facebook, Instagram, Snapchat en Tiktok

E-Mail

Als je online een product of dienst verkoopt heb je waarschijnlijk mail adressen. Deze zijn geld waard! Laat ons je campagnes bouwen en je database groeien. Ook kunnen wij doelgerichte lead werving campagnes opzetten.

Offline Media 

De offline media helpt nog steeds om een groot bereik te creëren. Interesse in TV, Print of OHM? Laat ons met je meedenken en de plannen realiseren. 

Neem contact op

Bennekomseweg 41,

6717 LL Ede

0031 683244704

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Alvast bedankt voor het vertrouwen!

Wat onze klanten zeggen

Miranda, Marketing Manager

Daadwerkelijk eerlijk behandeld worden, dat is waar we naar opzoek waren. Zoals beloofd werden de verwachtingen ook realiteit. Erg fijn dat er nog een bureau bestaat zoals deze